Wat Gebeurt Er In Het Jaar 2020?

Forums Nederlands Chat

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #5960
  annette
  • Topics: 45
  • Replies: 144
  • Total Posts: 189

  Ziekte wordt veroorzaakt door slechte voeding en giftige stoffen

  fruitveg chemicals

  Een slechte gezondheid wordt voornamelijk veroorzaakt door verkeerd voedsel, blootstelling aan giftige stoffen, resten van bestrijdingsmiddelen op voedsel of straling. Het verkeerde voedsel kan bestaan uit te veel suiker, op hoge temperaturen gekookte notenolie of gewoon te weinig groenten. Notenolie is niet hittebestendig, in tegenstelling tot boter en kokosolie. Te hard werken en stress helpen ook niet. Griep wordt veroorzaakt doordat je lichaam uitgeput is. Luchtvervuiling (auto, industrie) of blootstelling aan zeer koude lucht beschadigen je longen en luchtwegen. De griep is gewoon je lichaam dat zich via slijm en slijm ontdoet van de beschadigde cellen en de gifstoffen die je het afgelopen jaar hebt ingeademd. Er zweeft geen onzichtbaar monster door de lucht dat je ziek maakt.

  detox

  Als een paar mensen in hetzelfde huishouden op hetzelfde moment ziek worden, kun je de schuld geven aan een kiem die door de lucht zweeft of misschien werden ze ziek omdat ze hetzelfde dieet hadden, dezelfde luchtvervuiling inademden, dezelfde ongezonde dingen deden enz. De griep kan worden gezien als een jaarlijks lichamelijk proces waarbij je lichaam zich ontdoet van opgehoopte gifstoffen door slijm op te hoesten of een loopneus te hebben. Elke herfst vallen er bladeren van de bomen. Niemand geeft de schuld aan de boeman.

  tapwater sanitation

  De belangrijkste verbeteringen van de gezondheid in de afgelopen eeuw waren te danken aan verse groenten, schoon drinkwater, betere huisvesting en sanitaire voorzieningen.

  Het antwoord is zo duidelijk als de neus op je gezicht

  pinocchio2

  Als je terugdenkt aan het begin van 2020, zagen we allemaal op televisie video’s van mensen die in de straten van Wuhan, China, naar beneden vielen. We hebben nooit soortgelijke voorvallen gezien in Europa of de VS. Wat die mensen in de video in Wuhan doodde, verspreidde zich niet. Wuhan is een stad met enorme hoeveelheden luchtvervuiling en langdurige problemen met longontsteking. In elk geval zijn griep, longontsteking en “besmettelijke” infecties van de luchtwegen nog nooit voorgekomen bij mensen die plotseling op straat lagen.

  populationgrowth

  De wereldbevolking is in 2020 zelfs licht gestegen. In sommige Europese landen was er een piek van sterftegevallen in april 2020, maar in alle andere maanden tot december waren er helemaal geen sterftegevallen vergeleken met voorgaande jaren. Waarschijnlijk werd het sterftecijfer in april veroorzaakt door het verhuizen van zieke mensen van het ziekenhuis naar verzorgingshuizen.

  Zijn virussen het grote probleem of kunnen het synthetische chemicaliën zijn?

  vaccine cropspray soldier

  We hebben allemaal gehoord over het wonder dat vaccins de wereld hebben gered van een epidemie van het poliovirus in de jaren 1940 en 1950. De ziekte die polio wordt genoemd heeft de symptomen van spierverlamming. In de jaren 1940 werd het bestrijdingsmiddel DDT op grote schaal gebruikt, zelfs in huishoudens. Ze zeiden dat de ziekte werd verspreid door insecten en daarom gebruikten mensen DDT in hun huizen. Het is nu verboden omdat het te giftig is voor mensen. Eén op de negenenzeventig Amerikaanse troepen die op de Filippijnen gestationeerd waren, liep de ziekte polio op nadat ze met insecticide waren ontsmet. De lokale bevolking werd niet ontluisd en liep geen polio op.

  lab bat maze

  De mainstream media is verantwoordelijk voor het overladen van ons met informatie. Is het nieuwe COVID-virus geproduceerd door een Chinees laboratorium? Kwam het van een vleermuis? Mensen weten niet wat ze moeten geloven. De wereldbevolking is in 2020 toegenomen. Dat is het enige zekere feit waar je op kunt vertrouwen. Mensen geven nu toe dat COVID niet gevaarlijker is dan griep. Dus waarom zou een laboratorium al die moeite doen om een nieuw virus te ontwikkelen dat precies hetzelfde is als de griep?

  Griep is niet zo besmettelijk als je denkt. Wat kan er nog meer voor zorgen dat mensen ziek worden?

  sneeze greenslime sailor

  Tijdens de Spaanse grieppandemie van 1918 werd een experiment uitgevoerd. Er werd slijm van zieke mensen genomen en in de neus van gezonde matrozen gestopt om te zien of ze ziek zouden worden. Geen van de matrozen kreeg griep. De matrozen werden vrijgelaten uit de gevangenis omdat ze instemden met deelname aan dit experiment. Dit suggereert dat griep niet zo besmettelijk is als we denken en misschien alleen mensen treft die al iets mankeren. Wat zou die mensen toen anders vatbaar hebben gemaakt voor ziektes?

  Respiratoire virussen

  sewing dna jigsaw computerdna

  Als je een arts vraagt hoeveel verschillende ademhalingsvirussen er bestaan, krijg je te horen dat het antwoord in de honderden loopt. Misschien kunnen deze mensen elke dag wel een nieuw ademhalingsvirus vinden als ze maar goed genoeg zoeken! Al deze nieuwe virussen worden geïdentificeerd door computers die een heleboel kleine, uit elkaar gevallen DNA-fragmenten aan elkaar plakken die in soepen van allerlei dingen worden gevonden. Dan vergelijken ze de nieuwe genetische sequentie met andere virale sequenties in een computerdatabase en zeggen ze dat het ene een beetje op het andere lijkt. Ze testen niet of deze nieuwe creaties ziektes veroorzaken als mensen eraan worden blootgesteld. DNA vind je overal. Mensen hebben meer dan 3 miljard basenparen van dat spul.

  immunity

  Hoe doodt een ademhalingsvirus zijn gastheercel? Dat doen ze niet – zeker niet direct! Ons is verteld dat het menselijke immuunsysteem viraal geïnfecteerde cellen doodt om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. En er is je verteld dat het COVID-virus in een laboratorium is ontworpen om het supervirulent te maken!

  pinkbug phage

  Begrijp me niet verkeerd, ziektekiemen bestaan. Bacteriën bestaan. Wist je dat zelfs nederige bacteriën hun eigen virussen (fagen genaamd) hebben die hen infecteren? Hun rol wordt echter verkeerd begrepen. Bij bacteriële virussen gaat het misschien om het overbrengen van genetische informatie van de ene bacteriestam naar de andere. Of misschien laten bacteriële virussen bacteriën barsten wanneer hun taak om rottend materiaal op te ruimen erop zit. Zie bacteriën als het opruimen van rottend materiaal en virussen als het opruimen van bacteriën als hun werk erop zit.

  Bacteriën en virussen komen overal voor

  bluebacteria threecolorbacteria

  We hebben allemaal bacteriën op onze huid. Heel veel. Maar we worden niet ziek. Om ziek te worden moet er iets anders misgaan. Er wordt nu gedacht dat ademhalingsvirussen niet zijn wat we denken en dat het misschien gewoon wetenschappers zijn die kapotte stukjes menselijke cellen verwarren met iets wat ze niet zijn. Ziekte wordt veroorzaakt doordat we niet de juiste voedingsstoffen uit ons voedsel halen, door blootstelling aan synthetische chemicaliën, insectenbeten en -steken.

  sherlock janitor

  Je moet goed nadenken over wat ziekte veroorzaakt. Als meerdere mensen in een gemeenschap tegelijkertijd ziek worden, denk dan niet meteen aan een besmettelijke kiem. Het is waarschijnlijk dat iets anders de oorzaak was, zoals het aanraken van een oppervlak met agressieve, synthetische schoonmaakchemicaliën erop, voedsel dat te lang uit de koelkast is gebleven of stress. Je moet bedenken dat deze mensen allemaal hetzelfde hebben gedaan wat een slechte gezondheid veroorzaakt. Het enige wat in of op je lichaam zou moeten gaan is natuurlijk voedsel. Mensen moeten zich realiseren dat ziektekiemen soms de schoonmaakploeg zijn, in plaats van de oorspronkelijke oorzaak (correlatie versus causatie).

  Mensen krijgen een ziekte. Ze krijgen te horen dat het door een virus wordt veroorzaakt. Het is moeilijk om een andere oorzaak te bedenken en dus moet het wel waar zijn. Bedenk welk synthetisch chemisch of door de mens gemaakt voorwerp in contact is geweest met het zieke deel van het menselijk lichaam. Zelfs als het voorwerp gemaakt is van een natuurlijke stof, kan het gebleekt of chemisch behandeld zijn, er kan een chemisch residu op zitten of het kan geteeld zijn in grond die vervuild is met zware metalen. Het is niet omdat een voorwerp alledaags is, dat het niet schadelijk is bij langdurig gebruik.

  galleon2 orange lemon lime

  Vóór de 19e eeuw aten zeelieden op lange zeereizen geen vers fruit en verse groenten. Ze kregen de ziekte scheurbuik. Aanvankelijk dacht men dat dit een besmettelijke ziekte was, totdat experimenten aantoonden dat de ziekte kon worden genezen door sinaasappels, limoenen of citroenen te eten of hun sap te drinken. Het is nu bekend dat scheurbuik wordt veroorzaakt door een tekort aan vitamine C.

  Nasleep

  cross

  Tegen het einde van het jaar 2022 steeg het maandelijkse sterftecijfer in sommige Europese landen met ongeveer 16%. Deze stijging was in de twee voorgaande jaren niet te zien.

  Vorige Pandemieën

  pandemic plaguedoctor plaguerat

  Ons is verteld dat pandemieën in het verleden zijn veroorzaakt door superkiemen. Je moet het onderstaande in overweging nemen.

  • Is de naam die aan de nieuwe ziekte wordt gegeven echt een label voor verschillende, reeds bestaande ziekten met verschillende oorzaken? Drugsmisbruik en ondervoeding veroorzaken bijvoorbeeld allerlei ziekten. Als je vijf verschillende, reeds bestaande ziekten samenvoegt onder één nieuwe naam, kun je een nieuw probleem uit de lucht toveren.
  • Waarom verdwijnt deze gevaarlijke bacterie of virus in het niets nadat het enorme problemen heeft veroorzaakt?
  • Zou de echte oorzaak van ziekte ondervoeding, vervuild drinkwater of ongezonde gewoonten kunnen zijn?

  Hebben virusziekten echt andere oorzaken?

  virus food 3427947 growth-ruler blood-vessel poxes

  De kinderziekte waterpokken wordt misschien niet veroorzaakt door een virus. Een groeispurt kan de voorraad collageenbouwstenen uitputten die het lichaam nodig heeft om bloedvaten, zoals haarvaten, aan te maken en te repareren. De haarvaten kunnen gaatjes gaan vertonen en vloeistof in de huid lekken. De vloeistof veroorzaakt dan de karakteristieke huidlaesies die bekend staan als pokken.

  Wratten kunnen worden veroorzaakt door blootstelling aan synthetische chemicaliën zoals cosmetica, huishoudelijke schoonmaakmiddelen of bleekmiddelresten op watten.

  Als mensen tegelijkertijd ziek worden, hebben ze misschien allemaal vaccins gekregen of zijn ze blootgesteld aan dezelfde synthetische giftige chemicaliën (verfdampen).

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.