Vad hände under år 2020?

Forums Svenska Chatt

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6367
  annette
  • Topics: 45
  • Replies: 144
  • Total Posts: 189

  Sjukdom orsakas av dåliga dieter och gifter

  fruitveg chemicals

  Ohälsa orsakas främst av att man antingen äter fel mat, utsätts för gifter, bekämpningsmedelsrester i maten eller strålning. Fel mat kan vara för mycket socker, nötolja som tillagas vid höga temperaturer eller helt enkelt för lite grönsaker. Nötolja är inte värmestabil, till skillnad från smör och kokosnötsolja. Att arbeta för hårt och stress hjälper inte heller. Influensa orsakas av att din kropp är utsliten. Luftföroreningar (från bilar, industrier) eller exponering för mycket kall luft skadar dina lungor och luftvägar. Influensan är helt enkelt kroppens sätt att göra sig av med skadade celler och gifter som du har andats in under det senaste året, via slem och slem. Det finns inte något osynligt monster som svävar genom luften och gör dig sjuk.

  detox

  När ett par personer i samma hushåll blir sjuka samtidigt kan man antingen skylla på en bakterie som svävar genom luften eller så blev de sjuka för att de åt samma kost, andades in samma luftföroreningar, gjorde samma ohälsosamma saker etc. Influensan kan ses som en årlig kroppslig process där kroppen gör sig av med ackumulerade gifter genom att hosta upp slem eller ha en rinnande näsa. Varje höst faller löven från träden. Ingen skyller på boogey man.

  tapwater sanitation

  De stora hälsoförbättringarna under det senaste århundradet berodde på färska grönsaker, rent dricksvatten, bättre bostäder och sanitära förhållanden.

  Svaret är lika enkelt som näsan i ditt ansikte

  pinocchio2

  Om du tänker tillbaka till början av 2020 såg vi alla videor på tv där människor föll ihop på gatorna i Wuhan i Kina. Vi såg aldrig liknande händelser i Europa eller USA. Vad som än dödade dessa människor i Wuhan-videon spred sig inte. Wuhan är en stad med stora mängder luftföroreningar och långvariga problem med lunginflammation. I vilket fall som helst har influensa, lunginflammation och “smittsamma” luftvägsinfektioner aldrig varit kända för att plötsligt slå ner människor på gatan.

  populationgrowth

  Världens befolkning ökade faktiskt något under år 2020. I vissa europeiska länder var antalet dödsfall som störst i april 2020, men under alla andra månader fram till december förekom inga dödsfall alls jämfört med tidigare år. Det är troligt att dödsfallen i april på något sätt orsakades av att sjuka människor flyttades från sjukhus till vårdhem.

  Är det virus som är det stora problemet eller kan det vara syntetiska kemikalier?

  vaccine cropspray soldier

  Vi har alla hört talas om vaccinernas mirakel som räddade världen från en epidemi av poliovirus på 1940- och 1950-talen. Den sjukdom som kallas polio ger symtom i form av muskelförlamning. På 1940-talet användes bekämpningsmedlet DDT i stor utsträckning, till och med i hushållen. Man sa att sjukdomen spreds av insekter och därför använde man DDT i hemmen. Det är nu en förbjuden kemikalie eftersom den är för giftig för människor. En av sjuttionio amerikanska trupper som var stationerade i Filippinerna fick sjukdomen polio efter att ha avlusats med insektsmedel. Lokalbefolkningen blev inte avlusade och fick inte polio.

  lab bat maze

  Mainstreammedierna är ansvariga för att överbelasta oss med information. Har det nya COVID-viruset producerats av ett kinesiskt laboratorium? Kom det från en fladdermus? Människor vet inte vad de ska tro. Tja, den globala befolkningen ökade under år 2020. Det är det enda säkra faktum du kan lita på. Människor erkänner nu att COVID inte är farligare än influensan. Så varför skulle ett laboratorium göra sig allt besväret att konstruera ett nytt virus som är precis samma som influensan?

  Influensa är inte så smittsamt som du tror. Vad kan annars göra människor sjuka?

  sneeze greenslime sailor

  Ett experiment genomfördes under spanska sjukan 1918. Slem togs från sjuka människor och stoppades upp i näsan på friska sjömän för att se om de skulle bli sjuka. Ingen av sjömännen insjuknade i influensa. Sjömännen frigavs från sina fängelsestraff för att de gick med på att delta i experimentet. Detta tyder på att influensan inte är så smittsam som vi tror och kanske bara drabbar människor som redan har något fel på sig. Vad mer kan ha gjort dessa människor mottagliga för sjukdom på den tiden?

  Virus i luftvägarna

  sewing dna jigsaw computerdna

  Om du frågar en läkare hur många olika luftvägsvirus det finns, får du svaret att det rör sig om hundratals. Kanske skulle dessa människor kunna hitta ett nytt luftvägsvirus varje dag om de letade tillräckligt noga! Alla dessa nya virus identifieras bara genom att datorer syr ihop massor av små, uppbrutna DNA-fragment som finns i soppor av många olika saker. Sedan jämför de den nya genetiska sekvensen med andra virussekvenser i en databas och säger att det ena är lite likt det andra. De testar faktiskt inte för att se om dessa nya skapelser orsakar sjukdom när människor utsätts för dem. Man hittar DNA överallt. Människor har över 3 miljarder baspar av den saken.

  immunity

  Hur dödar ett respiratoriskt virus sin värdcell? Det gör de inte – i alla fall inte direkt! Vi har fått höra att det mänskliga immunsystemet dödar virusinfekterade celler som ett sätt att hindra viruset från att spridas. Och du fick veta att COVID-viruset konstruerades för att göra det supervirulent av ett laboratorium!

  pinkbug phage

  Missförstå mig inte, bakterier existerar. Bakterier existerar. Visste du att även små bakterier har sina egna virus (så kallade fager) som infekterar dem? Men deras roll kan vara missförstådd. Bakterievirus kan handla om att överföra genetisk information från en bakteriestam till en annan. Eller så kanske bakterievirus spränger bakterier när deras jobb med att städa upp förmultnande material är över. Tänk på bakterier som städar upp förmultnande material och virus som städar upp bakterier när deras arbete är över.

  Bakterier och virus finns överallt

  bluebacteria threecolorbacteria

  Vi har alla bakterier på våra hudar. Massor av dem. Men vi blir inte sjuka. För att sjukdom ska inträffa måste något annat gå fel. Det finns nu en tanke om att luftvägsvirus inte är vad vi tror och att de i själva verket bara kan vara forskare som misstar uppbrutna bitar av mänskliga celler för något de inte är. Sjukdom orsakas av att vi inte får i oss rätt näringsämnen från maten, exponering för syntetiska kemikalier, insektsbett och -stick.

  sherlock janitor

  Du måste fundera mycket på vad som orsakar sjukdom. Om flera personer i ett samhälle blir sjuka samtidigt ska du inte omedelbart tänka på en smittsam bakterie. Det är troligt att orsaken var något annat, som att röra vid en yta med starka, syntetiska rengöringskemikalier, mat som lämnats ur kylskåpet för länge eller stress. Man måste tänka på att alla dessa människor har gjort samma sak som orsakar ohälsa. Det enda som ska in i eller på kroppen är naturlig mat. Människor måste inse att bakterier ibland är städpersonalen, snarare än den ursprungliga orsaken (korrelation kontra orsakssamband).

  Människor får en sjukdom. De får höra att den orsakas av ett virus. Det är svårt att tänka sig en annan orsak och därför måste det vara sant. Fundera på vilken syntetisk kemikalie eller vilket konstgjort föremål som har varit i kontakt med den sjuka delen av människokroppen. Även om föremålet är tillverkat av ett naturligt ämne kan det ha blekts, behandlats kemiskt, ha en kemisk rest på sig eller ha odlats i jord som är förorenad av tungmetaller. Bara för att ett föremål är vanligt betyder det inte att det inte är skadligt om det används under en lång tidsperiod.

  galleon2 orange lemon lime

  Före 1800-talet åt sjömän på långa sjöresor inte färsk frukt och färska grönsaker. De drabbades av sjukdomen skörbjugg. Till en början trodde man att det var en smittsam sjukdom, tills experiment visade att den kunde botas genom att äta apelsiner, limefrukter eller citroner eller dricka deras juice. I dag vet man att skörbjugg orsakas av brist på C-vitamin.

  Aftermath

  cross

  Mot slutet av år 2022 ökade de månatliga dödsfallen i vissa europeiska länder med cirka 16%. Denna ökning hade inte observerats under de två föregående åren.

  Tidigare pandemier

  pandemic plaguedoctor plaguerat

  Vi har fått höra att tidigare pandemier har orsakats av superbakterier. Du måste överväga nedanstående.

  • Är namnet på den nya sjukdomen i själva verket en benämning på flera olika, redan existerande, sjukdomar med flera olika orsaker? Till exempel kan drogmissbruk och undernäring orsaka alla möjliga sjukdomar. Om man grupperar fem olika, redan existerande sjukdomar tillsammans med ett nytt namn, kan man skapa ett nytt problem ur tomma intet.
  • Varför försvinner den här farliga bakterien eller viruset i tomma intet efter att ha orsakat massiva problem?
  • Kan den verkliga orsaken till sjukdom vara undernäring, förorenat dricksvatten eller ohälsosamma vanor?

  Har virussjukdomar verkligen andra orsaker?

  virus food 3427947 growth-ruler blood-vessel poxes

  Barnsjukdomen vattkoppor kanske inte orsakas av ett virus. En tillväxtspurt kan utarma kroppens förråd av kollagen som behövs för att bygga upp och reparera blodkärl, t.ex. kapillärer. Kapillärerna kan få hål och läcka vätska ut i huden. Vätskan kan då orsaka de karakteristiska hudförändringar som kallas koppor.

  Vårtor kan orsakas av exponering för syntetiska kemikalier som kosmetika, hushållskemikalier eller blekmedelsrester på bomullsull.

  Om människor blir sjuka samtidigt kanske de alla har vaccinerats eller utsatts för samma syntetiska giftiga kemikalier (färgångor).

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.