Ovaccinerad Dejting – Den Obekväma Frågan – Är Du Vaccinerad?

Forums Svenska Dejting

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6365
  annette
  • Topics: 45
  • Replies: 144
  • Total Posts: 189

  Ganska många människor på Tinder har covid-vaccinmärken överlagrade på sina dejtingprofilfoton. De är bara lite daterade nu, men de avslöjar hur mainstream media hjälpte till att normalisera att visa upp din vaccinationsstatus, något som före 2021 inte skulle ha nämnts. Förutom covid-vaccinmärkena beskriver ett litet antal personer på vanliga dejtingsajter sina strider med Long Covid.

  Mer oroande är att man alltid kan hitta fraser som “inga anti-vaxxers” eller “inga konspirationsteoretiker” längst ner på vanliga dejtingprofiler. De kanske bara är några få procent, men de är avskräckande. Jag gissar här, men jag föreställer mig att dessa människor vid någon tidpunkt blev tillfrågade om de hade ett covidvaccin, blev irriterade och bestämde sig för att filtrera bort ovaccinerade människor som söker samma sak för alltid mer.

  Jag kommer inte att använda en vanlig dejtingapplikation igen. Bortsett från de där personerna med vaccinmärken. De flesta människor avslöjar inte sin covidvaccinstatus online. Detta innebär att du vid någon tidpunkt måste fråga ditt potentiella datum om de har haft ett covidvaccin? Detta är besvärligt. Antag att du blir frågad varför det betyder något för dig? Vad säger du då? Det finns egentligen inget bra svar på den här frågan. Det är inte ett ämne som du enkelt kan diskutera med en vaccinerad främling via Internetmeddelanden.

  män och kvinnor utan covidvaccin

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.