Hvad skete der i år 2020?

Forums Dansk Chatte

 • This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 year ago by annette.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #2735
  annette
  • Topics: 37
  • Replies: 132
  • Total Posts: 169

  Sygdom er forårsaget af dårlige kostvaner og toksiner

  fruitveg  chemicals

  Dårligt helbred skyldes hovedsageligt enten at spise de forkerte fødevarer, eksponering for toksiner, pesticidrester på fødevarer eller stråling. De forkerte fødevarer kan være for meget sukker, nøddeolie kogt ved høje temperaturer eller simpelthen ikke nok grøntsager. Nøddeolie er ikke varmestabil, i modsætning til smør og kokosolie. At arbejde for hårdt og stress hjælper heller ikke. Influenza skyldes, at din krop bliver kørt ned.  Luftforurening (bil, industri) eller udsættelse for meget kold luft vil skade dine lunger og luftveje. Influenza er simpelthen din krop, der slipper af med beskadigede celler og toksiner, som du indåndede i løbet af det sidste år via slim og slim. Der er ikke et usynligt boogey-monster, der flyder gennem luften og gør dig syg.

  detox

  Når et par mennesker i samme husstand bliver syge på samme tid, kan du enten bebrejde en bakterie, der flyder gennem luften, eller måske blev de syge, fordi de havde den samme kost, indåndede den samme luftforurening, gjorde de samme usunde ting osv. Influenza kan ses som en årlig kropslig proces, hvor din krop slipper af med akkumulerede toksiner ved at hoste slim op eller have løbende næse. Hvert efterår falder blade fra træerne. Ingen bebrejder boogey-manden.

  tapwater sanitation

  De største forbedringer af sundheden i løbet af det sidste århundrede skyldtes friske grøntsager, rent drikkevand, bedre boliger og sanitet.

  Svaret er lige så klart som næsen på dit ansigt

  pinocchio2

  Hvis du kaster din hukommelse tilbage til den tidlige del af 2020, så vi alle videoer af mennesker, der faldt ned i gaderne i Wuhan, Kina på tv. Vi har aldrig set lignende hændelser i Europa eller USA. Uanset hvad der dræbte disse mennesker i Wuhan-videoen, spredte det sig ikke. Wuhan er en by med massive mængder luftforurening og langvarige problemer med lungebetændelse. Under alle omstændigheder har influenza, lungebetændelse og “smitsomme” luftvejsinfektioner aldrig været kendt for pludselig at slå folk ned på gaden.

  populationgrowth

  Verdens befolkning steg faktisk lidt i løbet af året 2020. I nogle europæiske lande toppede antallet af overdrevne dødsfald i april 2020, men i alle de andre måneder op til december var der slet ingen overdrevne dødsfald sammenlignet med tidligere år. Det er sandsynligt, at de overskydende dødsfald i april på en eller anden måde var forårsaget af at flytte syge mennesker ud af hospitalet og ind på plejehjem.

  Er vira det store problem, eller kan det være syntetiske kemikalier?

  vaccine cropspray soldier

  Vi får alle at vide om miraklet med vacciner, der reddede verden fra en poliovirusepidemi i 1940’erne og 1950’erne. Sygdommen kaldet polio har symptomer på muskellammelse. I 1940’erne var pesticidet DDT meget i brug, selv i husholdninger. De sagde, at sygdom blev spredt af insekter, og derfor brugte folk DDT inde i deres hjem. Det er nu et forbudt kemikalie, da det er for giftigt for mennesker. En ud af nioghalvfjerds amerikanske tropper stationeret i Filippinerne kontraherede sygdommen polio efter at være blevet fjernet med insekticid. Lokalbefolkningen blev ikke de-loused og fik ikke polio.

  lab  bat maze

  De almindelige medier er ansvarlige for at overbelaste os med information. Blev den nye COVID-virus produceret af et kinesisk laboratorium? Kom det fra en flagermus? Folk ved ikke, hvad de skal tro. Nå, den globale befolkning steg i år 2020. Det er det eneste sikre faktum, du kan stole på. Folk indrømmer nu, at COVID ikke er farligere end influenza. Så hvorfor skulle et laboratorium gå til alt det besvær med at konstruere en ny virus, der er præcis den samme som influenza?

  Influenza er ikke så smitsom, som du tror. Hvad kunne ellers gøre folk syge?

  sneeze greenslime sailor

  Et eksperiment blev udført under den spanske influenzapandemi i 1918. Slim blev taget fra syge mennesker og sat næsen op på raske søfolk for at se, om de ville blive syge. Ingen af sømændene fik influenza. Sømændene blev løsladt fra fængselsstraffe for at acceptere at deltage i dette eksperiment. Dette tyder på, at influenza ikke er så smitsom, som vi tror, og måske kun påvirker mennesker med noget, der allerede er galt med dem.  Hvad kunne ellers have gjort disse mennesker modtagelige for sygdom dengang?

  Respiratoriske vira

  sewing dna jigsaw  computerdna

  Hvis du spørger en læge, hvor mange forskellige luftvejsvira der findes, vil du få at vide, at svaret er i hundredvis. Måske kunne disse mennesker finde en ny luftvejsvirus hver dag, hvis de kiggede hårdt nok! Alle disse nye vira identificeres bare ved computere, der syr sammen masser af små, brudte DNA-fragmenter, der findes i supper af mange ting. Derefter sammenligner de den nye genetiske sekvens med andre virale sekvenser i en computerdatabase og siger, at den ene er lidt som en anden. De tester faktisk ikke for at se, om disse nye kreationer forårsager sygdom, når mennesker udsættes for dem. Nå, du finder DNA overalt. Mennesker har over 3 milliarder basepar af tingene.

  immunity

  Hvordan dræber en respiratorisk virus sin værtscelle? Nå, det gør de ikke – bestemt ikke direkte! Vi får at vide, at det menneskelige immunsystem dræber viralt inficerede celler som et middel til at stoppe virusspredningen. Og du fik at vide, at COVID-virussen blev konstrueret til at gøre den supervirulent af et laboratorium!

  pinkbug phage

  Misforstå mig ikke, bakterier findes. Bakterier findes. Vidste du, at selv lave bakterier har deres egne vira (kaldet fager), der inficerer dem? Men deres rolle kan misforstås. Bakterielle vira kan handle om at overføre genetisk information fra en bakteriestamme til en anden. Eller måske sprænger bakterievirus bakterier, når deres arbejde med at rydde op i rådnende materiale er forbi. Tænk på bakterier som at rydde op i rådnende materiale og vira som at rydde op i bakterier, når deres arbejde er forbi.

  Bakterier og vira findes overalt

  bluebacteria coloredbacteria

  Vi har alle bakterier på vores hud. Masser af det. Men vi bliver ikke syge. For at sygdom kan ske, skal noget andet gå galt. Der er nu tanken om, at luftvejsvira ikke er, hvad vi tror, og måske virkelig bare er forskere, der forveksler brudte stykker af menneskelige celler med noget, de ikke er. Sygdom skyldes, at vi ikke får de rigtige næringsstoffer fra vores mad, udsættes for syntetiske kemikalier, insektbid og stik.

  sherlock janitor

  Du skal tænke hårdt over, hvad der forårsager sygdom. Hvis flere mennesker i et samfund bliver syge på samme tid, skal du ikke straks tænke på en smitsom bakterie. Det er sandsynligt, at årsagen var noget andet, såsom at røre ved en overflade med hårde, syntetiske rengøringskemikalier på den, mad udeladt af køleskabet for længe eller stress. Du skal tro, at disse mennesker alle gjorde det samme, der forårsager dårligt helbred. Det eneste, der skal gå ind eller på din krop, er naturlig mad. Folk er nødt til at indse, at bakterier undertiden er oprydningsbesætningen snarere end den oprindelige årsag (korrelation versus årsagssammenhæng).

  Folk får en sygdom. De får at vide, at det er forårsaget af en virus. Det er svært at tænke på en anden årsag, og derfor må det være sandt. Overvej hvilken syntetisk kemisk eller menneskeskabt genstand der har været i kontakt med den syge del af menneskekroppen. Selvom varen er fremstillet af et naturligt stof, kan det være bleget, kemisk behandlet, have en kemisk rest på det eller dyrket i jord forurenet med tungmetaller. Bare fordi en vare er almindelig, betyder det ikke, at den ikke er skadelig, hvis den bruges over en lang periode.

  galleon2 orange lemon lime

  Før det 19. århundrede spiste sejlere på lange sørejser ikke frisk frugt og grøntsager. De kom ned med sygdommen skørbug. Man troede oprindeligt, at dette var en smitsom sygdom, indtil eksperimenter viste, at den kunne helbredes ved at spise appelsiner, limefrugter eller citroner eller drikke deres saft. Skørbug er nu kendt for at være forårsaget af mangel på C-vitamin.

  Eftervirkningerne

  cross

  Mod slutningen af året 2022 steg de månedlige dødsfald i nogle europæiske lande med ca. 16 %. Denne stigning blev ikke set i de foregående to år.

  Tidligere pandemier

  pandemic plaguedoctor plaguerat

  Vi får at vide, at tidligere pandemier har været forårsaget af superbakterier. Du skal overveje nedenstående.

  • Er navnet på den nye sygdom virkelig en betegnelse for flere forskellige og allerede eksisterende sygdomme med flere forskellige årsager? For eksempel vil stofmisbrug og fejlernæring forårsage alle mulige sygdomme. Hvis du grupperer fem forskellige, allerede eksisterende sygdomme sammen med et nyt navn, kan du spinde et nyt problem ud af den blå luft.
  • Hvorfor forsvinder denne farlige bakterie eller virus ud i den blå luft efter at have forårsaget massive problemer?
  • Kan den virkelige årsag til sygdom være underernæring, forurenet drikkevand eller usunde vaner?
Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.