Hva Skjedde I År 2020?

Forums Norsk Chat

 • This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 week, 1 day ago by annette.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6740
  annette
  • Topics: 45
  • Replies: 144
  • Total Posts: 189

  Sykdom skyldes dårlig kosthold og giftstoffer

  fruitveg chemicals

  Sykdom skyldes i hovedsak enten feil mat, eksponering for giftstoffer, rester av plantevernmidler på maten eller stråling. Feil mat kan være for mye sukker, nøtteolje tilberedt ved høye temperaturer eller rett og slett for lite grønnsaker. Nøtteolje er ikke varmestabil, i motsetning til smør og kokosnøttolje. For hardt arbeid og stress hjelper heller ikke. Influensa skyldes at kroppen er utkjørt. Luftforurensning (bil, industri) eller eksponering for veldig kald luft vil skade lungene og luftveiene dine. Influensaen er rett og slett kroppen din som kvitter seg med skadede celler og giftstoffer som du har pustet inn i løpet av det siste året, via slim og slim. Det er ikke noe usynlig monster som svever rundt i luften og gjør deg syk.

  detox

  Når flere personer i samme husholdning blir syke samtidig, kan man enten skylde på en bakterie som svever i luften, eller kanskje de ble syke fordi de spiste det samme kostholdet, pustet inn den samme luftforurensningen, gjorde de samme usunne tingene osv. Influensaen kan sees på som en årlig kroppslig prosess der kroppen kvitter seg med oppsamlede giftstoffer ved å hoste opp slim eller ha rennende nese. Hver høst faller bladene av trærne. Ingen legger skylden på busemannen.

  tapwater sanitation

  De store helseforbedringene i løpet av forrige århundre skyldtes friske grønnsaker, rent drikkevann, bedre boliger og sanitære forhold.

  Svaret er like tydelig som nesen i ansiktet ditt

  pinocchio2

  Hvis du husker tilbake til begynnelsen av 2020, så vi alle videoer på TV av mennesker som falt om i gatene i Wuhan i Kina. Vi så aldri lignende hendelser i Europa eller USA. Det som drepte menneskene i Wuhan-videoen, spredte seg ikke. Wuhan er en by med store mengder luftforurensning og langvarige problemer med lungebetennelse. Uansett har det aldri skjedd at influensa, lungebetennelse og “smittsomme” luftveisinfeksjoner plutselig har slått ned folk på gaten.

  populationgrowth

  Verdens befolkning økte faktisk litt i løpet av 2020. I noen europeiske land var det en topp i antall dødsfall i april 2020, men i alle de andre månedene frem til desember var det ingen ekstra dødsfall i det hele tatt sammenlignet med tidligere år. Det er sannsynlig at de ekstra dødsfallene i april på en eller annen måte skyldtes at syke mennesker ble flyttet fra sykehus til pleiehjem.

  Er virus det store problemet, eller kan det være syntetiske kjemikalier?

  vaccine cropspray soldier

  Vi har alle hørt om mirakelet da vaksiner reddet verden fra en polioepidemi på 1940- og 1950-tallet. Sykdommen som kalles polio, har symptomer på muskellammelse. På 1940-tallet var sprøytemiddelet DDT i utstrakt bruk, til og med i husholdningene. Man sa at sykdommen ble spredt av insekter, og derfor brukte folk DDT i hjemmene sine. I dag er det forbudt fordi det er for giftig for mennesker. En av 79 amerikanske soldater stasjonert på Filippinene fikk sykdommen polio etter å ha blitt avluset med insektmiddel. Lokalbefolkningen ble ikke avluset og fikk ikke polio.

  lab bat maze

  Mainstream-mediene er ansvarlige for å overbelaste oss med informasjon. Ble det nye COVID-viruset produsert av et kinesisk laboratorium? Kom det fra en flaggermus? Folk vet ikke hva de skal tro. Vel, den globale befolkningen økte i år 2020. Det er det eneste sikre faktumet du kan stole på. Folk innrømmer nå at covid-19 ikke er farligere enn influensa. Så hvorfor skulle et laboratorium ta seg bryet med å konstruere et nytt virus som er akkurat det samme som influensa?

  Influensa er ikke så smittsomt som du tror. Hva annet kan gjøre folk syke?

  sneeze greenslime sailor

  Under spanskesyken i 1918 ble det utført et eksperiment. Man tok slim fra syke mennesker og stakk det opp i nesen på friske sjømenn for å se om de ville bli syke. Ingen av sjømennene fikk influensa. Sjømennene ble løslatt fra fengselsstraff fordi de gikk med på å delta i dette eksperimentet. Dette tyder på at influensa ikke er så smittsomt som vi tror, og at det kanskje bare rammer folk som allerede har en sykdom. Hva annet kunne ha gjort disse menneskene mottakelige for sykdom på den tiden?

  Luftveisvirus

  sewing dna jigsaw computerdna

  Hvis du spør en lege om hvor mange forskjellige luftveisvirus som finnes, vil du få til svar at det finnes hundrevis. Kanskje disse menneskene kunne finne et nytt luftveisvirus hver dag hvis de lette lenge nok! Alle disse nye virusene blir identifisert ved at datamaskiner setter sammen en mengde små, oppstykkede DNA-fragmenter som finnes i supper av mange forskjellige ting. Deretter sammenligner de den nye genetiske sekvensen med andre virussekvenser i en database, og sier at det ene ligner litt på det andre. De tester ikke om disse nye kreasjonene forårsaker sykdom når mennesker utsettes for dem. Du finner DNA overalt. Mennesket har over tre milliarder basepar av det.

  immunity

  Hvordan dreper et luftveisvirus vertscellen sin? Det gjør de ikke – i hvert fall ikke direkte! Vi har blitt fortalt at det menneskelige immunforsvaret dreper virusinfiserte celler for å hindre viruset i å spre seg. Og du ble fortalt at covid-19-viruset ble konstruert i et laboratorium for å gjøre det supervirulent!

  pinkbug phage

  Misforstå meg rett, bakterier finnes. Bakterier finnes. Visste du at selv små bakterier har sine egne virus (kalt fager) som infiserer dem? Men deres rolle kan være misforstått. Bakterievirus kan handle om å overføre genetisk informasjon fra en bakteriestamme til en annen. Eller kanskje bakterievirus sprenger bakterier når deres jobb med å rydde opp i råtnende materiale er over. Tenk på bakterier som rydder opp i forråtnelsesmateriale, og virus som rydder opp i bakterier når jobben deres er gjort.

  Bakterier og virus finnes overalt

  phage coloredbacteria

  Vi har alle bakterier på huden vår. Massevis av dem. Men vi blir ikke syke. For at sykdom skal oppstå, må noe annet gå galt. Nå tror man at luftveisvirus ikke er det vi tror, og at det kanskje bare er forskere som forveksler oppløste biter av menneskeceller med noe de ikke er. Sykdom skyldes at vi ikke får i oss de riktige næringsstoffene gjennom maten, at vi utsettes for syntetiske kjemikalier, insektbitt og -stikk.

  sherlock janitor

  Du må tenke nøye gjennom hva som forårsaker sykdom. Hvis flere personer i et samfunn blir syke samtidig, må du ikke umiddelbart tenke på en smittsom bakterie. Det er sannsynlig at årsaken er noe annet, for eksempel berøring av en overflate med sterke, syntetiske rengjøringskjemikalier på, mat som har stått for lenge i kjøleskapet eller stress. Du må tenke at alle disse menneskene har gjort det samme som forårsaker sykdom. Det eneste som skal inn i eller på kroppen din, er naturlig mat. Folk må innse at bakterier noen ganger er oppryddingsmannskapet, snarere enn den opprinnelige årsaken (korrelasjon versus årsakssammenheng).

  Folk får en sykdom. De blir fortalt at den skyldes et virus. Det er vanskelig å tenke seg en annen årsak, og derfor må det være sant. Tenk over hvilke syntetiske kjemikalier eller menneskeskapte gjenstander som har vært i kontakt med den syke delen av menneskekroppen. Selv om varen er laget av et naturlig stoff, kan den ha blitt bleket, kjemisk behandlet, ha rester av kjemikalier på seg eller ha vokst i jord som er forurenset av tungmetaller. Bare fordi en gjenstand er vanlig, betyr ikke det at den ikke er skadelig hvis den brukes over lang tid.

  galleon2 orange lemon lime

  Før 1800-tallet spiste sjømenn på lange sjøreiser ikke frisk frukt og grønnsaker. De fikk sykdommen skjørbuk. Til å begynne med trodde man at dette var en smittsom sykdom, inntil eksperimenter viste at den kunne kureres ved å spise appelsiner, lime eller sitroner eller drikke saften av dem. I dag vet man at skjørbuk skyldes mangel på C-vitamin.

  Ettervirkningene

  cross

  Mot slutten av 2022 økte de månedlige dødsfallene i enkelte europeiske land med rundt 16 %. Denne økningen ble ikke sett i de to foregående årene.

  Tidligere pandemier

  pandemic plaguedoctor plaguerat

  Vi blir fortalt at tidligere pandemier har vært forårsaket av superbakterier. Du må vurdere følgende.

  • Er navnet på den nye sykdommen egentlig en merkelapp for flere forskjellige, og allerede eksisterende, sykdommer med flere forskjellige årsaker? For eksempel vil narkotikamisbruk og underernæring forårsake alle slags sykdommer. Hvis man grupperer fem forskjellige, allerede eksisterende sykdommer sammen med ett nytt navn, kan man skape et nytt problem ut av løse luften.
  • Hvorfor forsvinner denne farlige bakterien eller viruset i løse luften etter å ha forårsaket massive problemer?
  • Kan den egentlige årsaken til sykdom være feilernæring, forurenset drikkevann eller usunne vaner?

  Har virussykdommer virkelig andre årsaker?

  virus food 3427947 growth-ruler blood-vessel poxes

  Det er ikke sikkert at barnesykdommen vannkopper skyldes et virus. En vekstspurt kan tømme kroppens forråd av kollagenbyggesteiner som trengs for å bygge og reparere blodårer som kapillærer. Kapillærene kan utvikle hull og lekke væske ut i huden. Væsken kan da forårsake de karakteristiske hudlesjonene som kalles kopper.

  Vorter kan være forårsaket av eksponering for syntetiske kjemikalier som kosmetikk, rengjøringskjemikalier eller rester av blekemiddel på bomullsull.

  Hvis folk blir syke samtidig, kan det være at de alle har fått vaksiner eller er eksponert for de samme syntetiske, giftige kjemikaliene (malingsdamp).

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.