Dating Ved Hjelp Av Nettbaserte Apper – Er Du Vaksinert

Forums Norsk Dating

 • This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 week, 1 day ago by annette.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6745
  annette
  • Topics: 45
  • Replies: 144
  • Total Posts: 189

  Ganske mange mennesker på Tinder har covid-vaksinemerker lagt på datingprofilbildene sine. De er litt utdaterte nå, men de avslører hvordan mainstream media bidro til å normalisere det å vise frem vaksinasjonsstatusen din, noe som før 2021 ikke ville blitt nevnt. I tillegg til covid-vaksinemerkene, beskriver et lite antall mennesker på vanlige datingsider sine kamper med Long Covid.

  Mer urovekkende er det at man alltid kan finne setninger som “ingen antivaksinister” eller “ingen konspirasjonsteoretikere” nederst på vanlige datingprofiler. De utgjør kanskje bare noen få prosent, men de er avskrekkende. Jeg gjetter her, men jeg kan tenke meg at disse menneskene på et eller annet tidspunkt ble spurt om de hadde en covid-vaksine, ble irritert og bestemte seg for å filtrere ut uvaksinerte mennesker som søker det samme for alltid mer.

  Jeg kommer ikke til å bruke et vanlig datingprogram igjen. Bortsett fra de med vaksinemerker. De fleste avslører ikke sin covid-vaksinestatus på nettet. Dette betyr at du på et eller annet tidspunkt må spørre din potensielle date om de har hatt en covid-vaksine? Dette er vanskelig. Anta at du blir spurt hvorfor det betyr noe for deg? Hva svarer du da? Det er egentlig ikke noe godt svar på dette spørsmålet. Det er ikke et tema du enkelt kan diskutere med en vaksinert fremmed via Internett-meldinger.

  menn og kvinner uten covid-vaksine

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.