Dating ved hjælp af online apps – Det akavede spørgsmål – er du vaccineret?

Forums Dansk Dating

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #3968
  jane
  • Topics: 12
  • Replies: 2
  • Total Posts: 14

  En hel del mennesker på Tinder har covid-vaccinebadges overlejret på deres datingprofilbilleder. De er bare lidt daterede nu, men de afslører, hvordan mainstream-medier hjalp med at normalisere visning af din vaccinationsstatus, noget der før 2021 ikke ville være blevet nævnt. Ud over covid-vaccinemærkerne beskriver et lille antal mennesker på almindelige datingsider deres kampe med Long Covid.

  Mere foruroliget kan du altid finde sætninger som ‘ingen anti-vaxxers’ eller ‘ingen konspirationsteoretikere’ i bunden af mainstream datingprofiler. De er måske kun et par procent, men de er afskrækkende. Jeg gætter her, men jeg forestiller mig, at disse mennesker på et tidspunkt blev spurgt, om de havde en covid-vaccine, blev irriterede og besluttede at filtrere uvaccinerede mennesker ud, der søgte det samme for evigt mere.

  Jeg har ikke tænkt mig at bruge en mainstream dating applikation igen. Bortset fra de mennesker med vaccinemærkerne. De fleste mennesker afslører ikke deres covid-vaccinestatus online. Det betyder, at du på et tidspunkt bliver nødt til at spørge dig om potentiel dato, hvis de har haft en covid-vaccine? Dette er akavet. Antag, at du bliver spurgt, hvorfor det betyder noget for dig? Hvad siger du? Der er virkelig ikke noget godt svar på dette spørgsmål. Det er ikke et emne, du nemt kan diskutere med en vaccineret fremmed via internetbeskeder.

  grimace

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.