Dating Met Behulp Van Online Apps – De Lastige Vraag – Ben Je Ingeënt?

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #5958
  annette
  • Topics: 45
  • Replies: 144
  • Total Posts: 189

  Heel wat mensen op Tinder hebben covid vaccin badges op hun dating profielfoto’s staan. Ze zijn nu een beetje gedateerd, maar ze laten zien hoe de mainstream media hebben geholpen om het tonen van je vaccinatiestatus te normaliseren, iets wat voor 2021 niet zou zijn vermeld. Naast de covid-vaccinbadges beschrijft een klein aantal mensen op mainstream datingsites hun strijd met Long Covid.

  Nog verontrustender is dat je altijd zinnen als ‘geen anti-vaxxers’ of ‘geen samenzweringstheoretici’ onderaan mainstream datingprofielen kunt vinden. Het zijn misschien maar een paar procenten, maar ze zijn wel afschrikwekkend. Ik gok hier maar wat, maar ik stel me zo voor dat deze mensen op een gegeven moment de vraag kregen of ze een covaccin hadden gehad, geïrriteerd raakten en besloten om niet-gevaccineerde mensen die op zoek zijn naar hetzelfde voor altijd uit te filteren.

  Ik ga geen mainstream datingapplicatie meer gebruiken. Behalve die mensen met de vaccinbadges. De meeste mensen geven hun covid-vaccin-status niet online prijs. Dit betekent dat je op een gegeven moment aan je toekomstige date moet vragen of ze een covid-vaccin hebben gehad? Dit is lastig. Stel dat je gevraagd wordt waarom het belangrijk voor je is? Wat zeg je dan? Er is echt geen goed antwoord op deze vraag. Het is geen onderwerp dat je gemakkelijk via internetberichten met een gevaccineerde vreemdeling kunt bespreken.

  mannen en vrouwen zonder covid vaccin

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.